Idiomes

AMPANS al teu WhatsApp

  1. Afegiu aquest número 689 354 363 a la vostra agenda de contactes, o bé, fent servir un lector de codis QR al vostre mòbil, escanejeu el següent codi:
    qr whatsapp ampans
  2. Envieu un whatsapp a aquest número indicant nom i cognoms. En les següents 72 hores us donarem d'alta al servei

  3. Rebreu un missatge d'alta i acceptació de les dades de caràcter personal

  4. Rebreu un enviament setmanal, i avisos només en casos d'emergència

Us informem del més important d'AMPANS al vostre mòbil

Amb aquest servei gratuït rebreu al telèfon les notícies d'AMPANS

Es difondran les notícies més destacades de l'entitat, informació d'interès o avisos en cas d'emergència.

Com donar-vos d'alta al servei

Primer de tot, guardeu el número 689 354 363 als vostres contactes i envieu un missatge per WhatsApp a aquest contacte amb el vostre nom i cognoms.

En un període inferior a 72 hores rebreu un missatge de benvinguda.
Us aconsellem que guardeu el número associat al nom AMPANS WhatsApp.
Aquest servei s'engega amb un enviament informatiu setmanal.

Donar-se de baixa del servei

Us podreu donar de baixa en qualsevol moment amb un simple Whatsapp amb la paraula "BAIXA" al número de telèfon 689 365 363.

Com funcionaran els enviaments del WhatsApp d'AMPANS

No saturem el vostre WhatsApp. Rebreu un enviament setmanal que recollirà les principals notícies i esdeveniments d'AMPANS, tret que es produeixi una situació d'emergència que faci convenient l'ús del WhatsApp com a mitjà informatiu, o la convocatòria d'esdeveniments rellevants.

Text de benvinguda. En el període màxim de 72 hores des de l'alta, rebreu un missatge de benvinguda. A partir d'aleshores ja rebreu els avisos al vostre mòbil.

Donar-se de baixa. Igual que per les altes, les baixes també es cursen en un període màxim de 72 hores.

 

Preguntes freqüents

Per què no rebo missatges?

Assegureu-vos que teniu ben guardat aquest número 689 354 363 a l'agenda de contactes com a WhatsApp AMPANS.

Puc fer servir aquest número per contactar amb AMPANS?

No, el telèfon per contactar amb AMPANS és el 93 827 23 00 (centraleta) o bé a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Rebré missatges d'altres integrants del servei?

No, els únics missatges que rebreu són els que contenen les notícies d'AMPANS.

Qui podrà veure el meu contacte?

Cap membre del grup veurà el teu contacte, ni tu podràs veure el contacte dels altres membres. Només és visible el número d'AMPANS.


Protecció de dades de caràcter personal

De conformitat amb el que disposa el Reglament europeu de protecció de dades (UE) 2016/679 i la Llei Orgànica 3/2018 de Protecció de dades i garantia de drets digitals, l’informem que les dades que ens faciliti seran tractades per Fundació AMPANS (G08444671) amb la finalitat d’enviar-li informació sobre l’entitat a través de l’aplicació WhatsApp en el seu telèfon mòbil. L’informem que, tot i que l’aplicació Whatsapp es troba fora de la UE, aquesta està sotmesa al Privacy Shield Framework que pot consultar en el següent link. En el cas que vulgui conèixer amb més detall els tractaments i les finalitats de les seves dades podrà revisar la política de privacitat en el següent link. Li recordem que en qualsevol moment podrà sol·licitar la baixa d’aquest servei enviant la paraula BAIXA al següent número de telèfon 689 354 363 que és el mateix des del qual vostè rep les comunicacions. Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, suspensió i oposició, limitació del tractament, portabilitat de dades i a no ser objecte de decisions individualitzades automatitzades, dirigint una comunicació escrita, acompanyada de fotocòpia del DNI o document acreditatiu de la seva identitat, al següent correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.