CORONAVIRUS

MESURES PREVENTIVES

MESURES QUE HEM ADOPTAT A L'ENTITAT DAVANT DEL CORONAVIRUS

Noves mesures que ha dictat  la Generalitat: Fins a nou avís resten tancats: l'Escola Jeroni de Moragas, els centres de formació, el Centre de Dia Julio Payàs, els Serveis de Teràpia Ocupacional (STO) i el Servei Ocupacional d'Inserció (SOI), el Servei Prelaboral, el Restaurant Canonge i el Garden.  S’ha decretat la suspensió de nous ingressos i de visites  als serveis residencials, i només es deixarà accedir en cas d’urgència.

RESOLUCIÓ SLT/720/2020, de 13 de març, per la qual s'adopten noves mesures addicionals per a laRESOLUCIÓ SLT/720/2020, de 13 de març, per la qual s'adopten noves mesures addicionals per a laprevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2.

Es preveu que en breus s'adoptin mesures més restrictives i que podran afectar altres serveis. Us recomanem que seguiu atents als mitjans de comunicació públics del país. 

AMPANS té en marxa un comitè de Seguretat i Prevenció pel Coronavirus que segueix diàriament l’evolució d’aquesta crisi sanitària i de les mesures i recomanacions que determinen les administracions. L’entitat està adoptant les mesures de seguretat i prevenció oportunes, i aplica protocols específics per a cada centre i servei per protegir les persones usuàries i el seu equip humà, així com als clients i proveïdors amb els quals manté relació.

Algunes de les mesures de prevenció que hem adoptat:

1

Suspensió de nous ingressos i visites als serveis residencials i assistencials. Només es permet la visita en casos d'urgència o necessitat justificada.

5

Neteja de mans obligatòria als accessos de tots els serveis, amb dispensadors de gel hidroalcohòlic i instruccions del procés de rentat.

3

S’eviten les reunions internes i es promou el teletreball en els llocs on és possible.

7

Intensificació de la neteja i desinfecció de punts de contacte i superfícies.

4

Protocol específic per als proveïdors de serveis a tots els centres i serveis de l’entitat.

8

En cas de possible contagi comuniqueu al 061 o 112, o a través del telèfon del vostre centre d’atenció primària. Seguidament comunicar-ho a AMPANS a través del 93 827 23 00.

2

Suspensió de pràctiques formatives, activitats amb voluntariat, activitats externes.

9

Us recomanem que per estar al dia de la informació el més actualitzada possible us doneu d'alta al canal de #WhatsappAMPANS.

Hem informat a tot l’equip humà de les mesures que hem adoptat i que cal portar a terme i s’informa puntualment a les famílies de les mesures adoptades i de totes les recomanacions a seguir. També ha comunicat a les empreses proveïdores dels serveis d'AMPANS, les mesures de protocol que l'entitat està aplicant, i que han de respectar.

El comitè de crisi segueix l'evolució de la situació i agraeix el compromís de tot el personal d’AMPANS en la cura de les persones usuàries, que són població de risc. Per a la majoria de la població l’afectació física del Coronavirus es preveu lleu però, en canvi, l’afectació en el dia a dia impacta de ple. És responsabilitat de totes i de tots de fer tot el possible per limitar-ne l'expansió i reduir al mínim la incidència.

Us recomanem que per estar al dia de la informació el més actualitzada possible us doneu d'alta al canal de #WhatsappAMPANS. Instruccions aquí 

El Servei de Prevenció resta a
la vostra disposició per a resoldre qualsevol dubte

Bones pràctiques. Mesures de prevenció

PREGUNTES FREQÜENTS

SOBRE EL COVID-19

Què és el Coronavirus o COVID-19?

El COVID-19 és la malaltia infecciosa causada pel coronavirus que s'ha descobert més recentment. Tant el nou virus com la malaltia eren desconeguts abans que esclatés el brot a Wuhan (Xina) al desembre de 2019.

Recursos pels dies de confinament

Recursos TIC
Image
Manualitats i Benestar
Image
Calendaris i Rutines
Image
Abordatge dels Trastorns de Conducta
Image

EL CORONAVIRUS EN LECTURA FÀCIL I ARASAAC

Image