Formació i Orientació

Oferim cursos i programes de formació com a clau en la millora de les habilitats de les persones per desenvolupar coneixements, aptituds i actituds que permetin donar resposta a les necessitats laborals i d'adaptació social.

Formacio ocupacionalS

FORMACIÓ
OCUPACIONAL

Estàs a l'atur? Vols treballar en un ofici però et falta formació? Apunta't als cursos de formació ocupacional. Podràs completar els teus coneixements i et permetrà accedir a una feina. Programes formatius teòrico-pràctics per millorar la qualificació professional i capacitat d'inserció laboral mitjançant la consecució i el perfeccionament de les competències professionals. Contacta'ns a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i t'informarem. 

CURSOS DISPONIBLES
 SOC         Generalitat Catalunya         Ministerio SEPE  

*Formació 100% subvencionada pel SOC: destinada prioritàriament a persones desocupades

Certificats Professionalitat

CERTIFICAT DE
PROFESSIONALITAT

Necessites un certificat de professionalitat que acrediti les teves competències professionals, independentment de si s'han obtingut a través de l'experiència professional o de la formació? Contacta'ns a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i t'informarem.

A AMPANS estem acreditats per oferir els següents certificats de professionalitat:

 

SOC   Generalitat Catalunya   Ministerio empleo ss   FSE  

Programa funciona

PROGRAMA
FUNCIONA

Programa d'orientació dissenyat per AMPANS que es dur a terme amb el suport de diferents centres educatius de la comarca. El programa està destinat a alumnes majors de 16 anys que requereixin d'un suport per orientar el seu itinerari formatiu i professional.

El programa comtempla:

  • Informació i orientació a l'alumne i a la família.
  • Coordinació amb els centres educatius i els responsables psicopedagògics.
  • Coordinació amb àrees bàsiques de salut i socials per establir treball en xarxa entron les necessitats dels alumnes.
  • Empoderament del jove perquè prengui part en la presa de decisions que l'afectaran al llarg de la vida.

Disseny del pla de suport individual:

  • Acompanyament a la formació professionalitzada (PQPI, CFGM, Formació Ocupacional, Graduat el GESO)
  • Suport i acompanyament a la inserció laboral, en coordinació amb el servei d'inserció d'AMPANS, que inclou prospecció de llocs de treball i suport a les pràctiques específiques en els llocs de treball tant a l'empresa ordinària com a en el centre especial de treball.

Contacteu amb: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 938 27 23 00

Amb el suport de:

Diputacio Barcelona                    

 

Punt formatiu incorpora

PUNT FORMATIU
INCORPORA

AMPANS, amb el suport de "la Caixa", impulsa cursos dirigits a persones que es troben en risc o situació d'exclusió social, que no tenen accés a la formació i que, mitjançant aquest programa, reben una formació molt específica pel lloc de feina que desenvoluparan.El Punt Formatiu Incorpora busca la implicació de l'empresa en tot el procés formatiu i totes les formacions es basen a empoderar a la persona i desenvolupar les competències transversals com a element diferencial per millorar aquesta ocupabilitat.

CURSOS DISPONIBLES
 SOC                    

 

PFI

PROGRAMA DE NOVES OPORTUNITATS

Noves Oportunitats és un programa adreçat a joves de 16 a 24 anys, no necessàriament amb discapacitat, que han abandonat la seva formació de forma prematura i no compten amb cap certificació acadèmica ni professional.

Es tracta d'una iniciativa del SOC, finançada pel Fons Social Europeu dins el pla de Garantia Juvenil, i gestionat per AMPANS i Intermèdia. El programa consisteix en actuacions integrades d'orientació, formació i acompanyament, i es caracteritza per oferir als joves itineraris de fins a 20 mesos per ajudar-los a desenvolupar el seu futur professional.

Centre de Noves Oportunitats Catalunya Central
Av. dels Dolors 36 - 08243 Manresa
T. 935220040 / Mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Més informació 

PFI

PROGRAMES DE
FORMACIÓ I INSERCIÓ

El Programa de Formació ofereix formació en competències personals i professionals per accedir, amb garanties, a un procés de preparació per a la inserció laboral.

Més informació