Habitatge

La llar és l’espai més íntim de les persones, on ens podem expressar tal com som. Les persones amb discapacitat intel·lectual tenen dret a viure de forma independent, amb els suports puntuals que els siguin necessaris. També poden compartir llar amb altres persones amb discapacitat, o poden viure en residències, depenent del grau de suport que requereixen en la vida diària.

autonomia

SUPORT A L'AUTONOMIA 
A LA PRÒPIA LLAR

Suport en l’àmbit domiciliari que té per objectiu que les persones tinguin accés a models de vida independents i el màxim de normalitzats possible.

Ofereix suports puntuals a les persones amb discapacitat intel·lectual perquè puguin resoldre aquells aspectes de la seva vida davant dels quals presenta dificultats i requereix d’una ajuda externa. El servei està format per un equip multidisciplinari que planifica conjuntament amb la persona amb discapacitat uns objectius d’actuació per poder-se desenvolupar plenament en la vida diària.

Llars infants

LLARS RESIDÈNCIA
D'INFANTS I ADOLESCENTS

Servei residencial que acull a nens i nenes i adolescents amb necessitats de suport limitat o extens, que per causes socio familiars no poden seguir vivint a la seva llar d’origen. L’objectiu del servei és garantir-los la màxima qualitat de vida i ajudar-los a créixer amb les mateixes oportunitats que la resta de la societat. Entorns de calidesa, confortables i amb tots els suports humans i tècnics necessaris que requereixen.

Ens trobaràs a:
Armengou - Manresa
La Caseta - Pineda de Bages
El Turó - Pineda de Bages
El Pinet - Pineda de Bages

Llar adults

SERVEI DE LLARS PER
A PERSONES ADULTES

Acolliment residencial per a persones adultes. Proporciona una llar amb el suport tècnic i personal necessari perquè les persones, joves i adultes, amb necessitats de suport intermitent, limitat o extens, es puguin desenvolupar amb la màxima normalitat i qualitat de vida. El servei de llars ofereix acolliment residencial en habitatges confortables i adaptats, i amb l’equip tècnic i humà necessari per acompanyar-los en la vida diària.

Ens trobaràs a:
Zamenhoff - Manresa
Balconada - Manresa
Florinda - Manresa
Mión - Manresa
La Colònia - Súria
Sant Joan - Sant Joan de Vilatorrada
Urpina - Sant Salvador de Guardiola

Residencia

SERVEIS
RESIDENCIALS

Residència Julio Payàs

Per a persones adultes amb necessitats de suport extens i generalitzat


Equipament públic gestionat per AMPANS que acull a persones amb discapacitat intel·lectual, que pel seu elevat grau de dependència requereixen d’un suport continuat i generalitzat. El centre elabora un programa personal i social (mèdic, sanitari, psicològic, i rehabilitador) destinat a cobrir totes les necessitats de la persona amb discapacitat.

Contacte: Mireia Valdés - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
938 27 28 00

Residència Els Comtals I i II

Per a persones amb trastorns de conducta


Ofereix acolliment residencial especialitzat per a persones que presenten trastorns de la conducta i que requereixen programes d’atenció rehabilitadora per la seva integració i normalització comunitària.

Contacte: Teresa Catot - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
938 75 39 67