Atenció diürna

Les persones que no poden accedir a la via laboral s'orienten cap a serveis d'atenció diürna com ara Centre Ocupacional o Centre de dia, i en el cas de persones amb malaltia mental al Servei Prelaboral, des d'on rebran acompanyament i suports per reforçar les seves facultats i capacitats, en activitats i programes que fomentaran la seva inclusió social i comunitària.

CO

CENTRE 
OCUPACIONAL

El servei ocupacional ofereix suport a la persona mitjançant programes i activitats que potenciaran i consolidaran el seu vincle i un paper proactiu en la societat, claus pel reforçament de la inclusió social.

Més informació

Centre Dia

CENTRE
DE DIA

El centre de dia és un servei d'atenció especialitzat diürn destinat a persones que pel seu alt grau d'afectació necessiten un suport i atenció continuada per a les activitats bàsiques de la vida diària.

Ens trobaràs al Centre de dia Julio Payàs.
Contacte: Mireia Valdés-Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Prelaboral

SERVEI
PRELABORAL

Un servei amb l'objectiu de capacitar les persones amb malaltia mental perquè adquireixin les competències necessàries per incrementar el seu nivell d'ocupabilitat i facilitar la inserció laboral.

  • Programa de 3 anys i atenció continuada.
  • Activitats de coordinació interna i externa.
  • Valoració integral de la situació personal.
  • Seguiment individualitzat.

Ens trobaràs al CO L'art de viure
Contacte: Núria Serra - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.